Laat de schijnwerpers schijnen op het meest veelbelovende jonge talent

Help jij de schijnwerpers te laten schijnen op het meest veelbelovende jonge talent in de co-assurantiemarkt? Op donderdag 12 september is de VNAB uitreiking van de derde Young Talent Award - een eerbetoon aan de visionaire young professionals die met hun innovatieve aanpak indrukwekkende resultaten hebben behaald.

Wie zal de erfenis van Max Hollemans en Jelmer Murrer voortzetten en uitgroeien tot het onbetwiste jonge talent van 2024?
 
Maar we hebben jouw hulp nodig! Ken jij een onmisbaar jong talent binnen jouw organisatie? Dan is het nu de tijd om ze in de schijnwerpers te zetten! De inschrijving voor de derde VNAB Young Talent Award is geopend. 
 
Dien jouw nominatie(s) HIER in en laat ons weten waarom zij de titel verdienen. Maar wees er snel bij, want nominaties inclusief motivatie moeten vóór vrijdag 29 maart zijn ingediend.
 
De VNAB Young Talent Award is meer dan alleen een prijs; het is een viering van de nieuwe generatie professionals die de co-assurantiemarkt verrijken met hun frisse perspectieven en ongekende energie. Door jong talent te koesteren, te motiveren en te ontwikkelen, bouwen we samen aan een bloeiende toekomst voor onze industrie.
 
Dus laten we samen de co-assurantiemarkt nog aantrekkelijker maken voor jong talent en hen de kans bieden om te schitteren. Na het succes van vorig jaar kijkt de VNAB er opnieuw naar uit om de spotlight te richten op de briljante young professionals van 2024.
 
Geplaatst op 19-03-2024

Volgende >


Share on: