Valentina Visser nieuwe voorzitter NVGA

Op 17 april, tijdens de Algemene Ledenvergadering van de NVGA, wordt Valentina Visser voorgedragen als nieuwe voorzitter en Rogier Jonkman als nieuw bestuurslid. Ron Gardenier neemt na acht jaar afscheid als voorzitter en gaat het NVGA-bestuur verlaten.

Ron Gardenier zal na een periode van 8 jaar terugtreden als voorzitter van de NVGA en daarmee ook het bestuur van de NVGA verlaten. ‘Ik kijk terug op een intensieve en vruchtbare bestuursperiode, waarin veel is bereikt, het volmachtkanaal verder is geprofessionaliseerd en de samenwerking met onze businesspartners is verstevigd. Ik bedank mijn collega-bestuursleden voor de prettige samenwerking en wens hen veel succes en plezier in de komende jaren. 

Het bestuur draagt Valentina Visser voor als nieuwe voorzitter. Zij is sinds 2020 lid van het NVGA-bestuur en Algemeen Directeur bij Havelaar & Van Stolk en Helviass Verzekeringen. Beide bedrijven zijn overgenomen door Vanbreda Risk & Benefits. Per 15 april gaat zij deel uitmaken van de directie van Vanbreda Risk & Benefits.  Met haar brede ervaring, positief kritische houding en haar verbindende kwaliteiten ziet de NVGA bestaande en toekomstige uitdagingen met vertrouwen tegemoet. 
 
Verder wordt op 17 april Rogier Jonkman voorgedragen als NVGA-bestuurslid. Rogier is directeur/eigenaar van de L&B Groep, waaronder het volmachtbedrijf Drechtsteden Zekerheid. 
                        
Geplaatst op 21-03-2024

< VorigeVolgende >


Share on: