Twee kantoren gaan samen verder als Schreuder Verzekert

De assurantiemakelaar P. Schreuder & Co uit Rotterdam en het assurantiekantoor Biemond Moerman & Wichers uit Bergschenhoek zijn per 1 januari 2017 samen verder gegaan onder de naam Schreuder Verzekert.

De samenvoeging van de twee bedrijven is een vervolg op de intensieve samenwerking die begin 2016 tussen beide bedrijven werd gestart. De nieuwe combinatie gaat verder onder de naam Schreuder Verzekert. De naam van het volmachtbedrijf Schreuder & Schreuder Assuradeuren blijft ongewijzigd. De assuradeur heeft volmachten van Arag, ASR, Delta Lloyd, Europeesche en NN.

Beide bedrijven zijn verhuisd naar een nieuw kantoor: “The Mark” gelegen aan de Fascinatio Boulevard 276 te Rotterdam. Het telefoonnummer is het nummer van het Rotterdamse kantoor: 010-2772000. De nieuwe website is te vinden onder www.schreuderverzekert.nl. Het nieuwe e-mailadres is info@schreuderverzekert.nl

Schreuder Verzekert zal zich richten op de Rotterdamse zakelijke verzekeringsmarkt. Het nieuw gevormde bedrijf heeft in totaal 14.000 relaties en 55.000 polissen. Het samengaan heeft niet tot banenreductie geleid. Bij de nieuwe combinatie Schreuder Verzekert werken 45 medewerkers. Daarvan zijn er 18 afkomstig van het Rotterdamse bedrijf en 27 van het bedrijf uit Bergschenhoek. Biemond Moerman & Wichers ontstond de afgelopen jaren uit de samenvoeging van drie kantoren. P. Schreuder & Co werkte met Anva. Dit is het systeem waarvan ook het nieuw gevormde bedrijf, Schreuder Verzekert, gebruikmaakt.

Op de foto van links naar rechts Marijn Moerman, Angela Wichers, Danny Wichers, Steven Biemond en Elwyn Schreuder. De 64-jarige naamgever van het nieuwe bedrijf zal nog drie dagen per week werkzaam blijven.

 
Jan Schrijver
Geplaatst op 04-01-2017

< VorigeVolgende >


Share on: