CCV belicht nieuwe Politiekeurmerk Veilig Wonen

Het CCV houdt op 18 september van 16.00 tot 18.30 uur een kennismakingsbijeenkomst in Utrecht voor beveiligingsbedrijven die de overstap willen maken naar het PKVW 3.0. Het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) informeert over de mogelijkheden, de voorwaarden en kansen die het nieuwe PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen) biedt.

"Een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwkundige beveiliging kan een aangesloten PKVW-bedrijf worden. Het maakt niet uit of u een eenmanszaak heeft, een BV of een montagebedrijf. Uw bedrijf moet aan een aantal voorwaarden voldoen om een aangesloten PKVW-bedrijf te zijn. Deze voorwaarden zijn er om de kwaliteit van het keurmerk te garanderen. Tijdens de bijeenkomst krijgt u een toelichting over de voorwaarden én de voordelen om aan te sluiten bij het PKVW", aldus het CCV. 

Het CCV gaat de komende maanden ook met projectontwikkelaars en gemeenten in gesprek over het PKVW. Men wil inzichtelijk maken hoe het CCV projectontwikkelaars en gemeenten kan ondersteunen bij het invoeren van het PKVW 3.0. Alex Ivanovic is CCV-adviseur. Hij licht in gesprekken de veranderingen binnen het PKVW toe en geeft voorbeelden van succesvolle projecten. 
Bron: Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid
Geplaatst op 31-07-2017


Share on: