Commercieel manager bij Koers Groep

Roland van der Hoek (47) is commercieel manager bij Koers Groep in Barendrecht. Hij is verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van Koers en maakt deel uit van het management team.

Koers Groep is een full-service bouwkundig en technisch dienstverlener die zich richt op bestaand vastgoed. Sinds 1972 werkt Koers voor vastgoedbeleggers & -beheerders, verzekeraars, zorg- & onderwijsinstellingen, woningbouwcorporaties en overheidsinstanties. Koers werkt vanuit de gespecialiseerde business units renovatie, energie, transformatie, onderhoud & beheer, calamiteiten en brandpreventie. Koers Groep heeft ruim 150 specialisten en meerdere vestigingen (in de regio’s Rotterdam, Leiden, Utrecht, Gouda en Amsterdam). 

"Roland van der Hoek legt de focus op het uitbreiden van de sterke positie van Koers in de vastgoedsector", aldus de Koers Groep. Van der Hoek hierover: “Het credo van Koers is Happy Buildings, Happy People. Om dit te bereiken, zoeken we naar de beste mix tussen onze producten en diensten, nu en in de toekomst. Hier draag ik met plezier mijn steentje aan bij. Ik denk niet alleen in producten en diensten, maar vooral in klantvoordelen en samenwerken om tot een hoogwaardige oplossing te komen. Zo sta ik graag aan de basis van nieuwe concepten die hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Steeds met het adagium ‘de meest duurzame vorm van energie is energie die je helemaal niet nodig hebt." 

In 2015 werkte Van der Hoek als country manager voor Schüco Nederland BV, een aanbieder van raam-, deur- en gevelsystemen van aluminium en kunststof. Daarvoor werkte hij vier jaar als commercieel manager voor Recticel Insulation BV. Een huidige nevenfunctie van Van der Hoek is expertpanellid voor Duurzaam Gebouwd.

 
Bron: Koers Groep
Geplaatst op 31-07-2017


Share on: