De redactie is als een Winkel van Sinkel

De redactie van Schade Magazine hield vanmiddag haar vergadering in de Winkel van Sinkel in Utrecht. V.l.n.r. Marco Hoekstra, Margret Wallaard (uitgever), drs. Cindy van der Helm, drs. Peter van Steen, drs. Jan Schrijver en mr. Klaas Brand (niet op de foto Sietze de Jong RMiA).

De Winkel van Sinkel in Utrecht is van oorsprong een Nederlandse winkel, gebouwd tussen 1837 en 1839 en gevestigd op Oudegracht 158. Het bedrijf Winkel van Sinkel begon als een stoffenzaak in Amsterdam, waaruit na uitbreiding het eerste warenhuis ontstond. Het latere winkelgebouw in de stad Utrecht zou echter de naam echt vestigen. Deze winkel was namelijk nog een stuk uitgebreider en breder in assortiment dan de oorspronkelijke winkel in Amsterdam. Winkel van Sinkel is een algemene term geworden voor winkels waar van alles te koop is.

Daarom ook voelde de redactie zich er prima thuis, immers, de redactie van Schade Magazine is divers samengesteld en pretendeert weliswaar niet te weten waar alles te koop is, maar heeft gezamenlijk langjarige kennis van en ervaring met de schade branche en een groot netwerk in de branche. Als kennis op een specifiek deelgebied binnen de redactie niet voorhanden mocht zijn, dan weten de redactieleden in ieder geval waar die kennis wel te halen is en hoe deze kennis te vertalen in prettig leesbare, voor de branche relevante artikelen.

We werken er altijd aan om nog beter te worden; daarom wordt zo'n vergadering ook gebruikt om de formule nog verder aan te scherpen, de redactionele mix te optimaliseren en de kwaliteit te borgen. We kunnen daarbij uiteraard niet zonder de input van de lezer, dus voelt u zich van harte welkom om ons van uw op- en aanmerkingen en wensen te voorzien. Dat kan naar redactie@schade-magazine.nl. Bij voorbaat dank voor uw input. 
Jan Schrijver
Geplaatst op 28-07-2017


Share on: