Dick Tiekstra penningmeester FOCWA

Dick Tiekstra (66) is door de ledenraad van FOCWA gekozen als nieuwe penningmeester van FOCWA Schadeherstel. In de hoedanigheid van penningmeester vormt hij samen met voorzitter Peter Brussel en bestuursleden Carli Pellegrom en Mathijs van Leeuwen, het dagelijks bestuur van FOCWA Schadeherstel.

De ledenraad van FOCWA heeft Dick Tiekstra gekozen als nieuwe penningmeester van de brancheorganisatie. Als mede-eigenaar van het individueel opererende schadeherstelbedrijf Carfix Duiven B.V. in Westervoort kent Dick Tiekstra het reilen en zeilen van schadeherstelland. Daarnaast bouwde hij als accountant gedurende zijn carrière in diverse functies brede financiële ervaring op. Binnen FOCWA Schadeherstel zal hij de kennis van het schadeherstel en de ervaring als financieel expert inzetten in de rol van penningmeester.

Voorzitter Peter Brussel: “Met de komst van Dick halen we veel kennis en ervaring in huis. Dick wordt niet alleen onze nieuwe penningmeester, maar heeft ook een gedegen visie op de toekomst van het schadeherstel. Samen met de andere bestuursleden kunnen we zo verdere invulling geven aan ‘veiligheid door vakmanschap’.”

“Als penningmeester vind ik het mijn taak om de financiën van FOCWA als een goede huisvader te beheren. Dit is geld afkomstig van en bijeengebracht door onze leden waar wij zorgvuldig en verantwoord mee om moeten gaan", zegt de nieuwe penningmeester.

Als penningmeester volgt hij Guus van Dreven (Autoschadeherstelgroep) op. "FOCWA Schadeherstel wil Guus van harte bedanken voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging. Tevens verdient ook Carli Pellegrom een dank u wel. Hij vervulde de afgelopen maanden de rol van penningmeester ad interim", aldus de branchevereniging.
Bron: FOCWA
Geplaatst op 13-07-2017


Share on: