Loosbroek naar Elfi Letselschade Advocaat

Ellen van Loosbroek (57) is per 1 mei 2017 toegetreden tot Elfi Letselschade Advocaat, welk kantoor gevestigd is in Rotterdam. Het kantoor heeft 7 medewerkers, waarvan als advocaten naast mr. Van Loosbroek de eigenaar mr. Onur Emre.

Ellen van Loosbroek studeerde in 2008 af aan de Open Universiteit Nederland met als onderwerp “Artikel 23 lid 4 CMR in rechtsvergelijkend perspectief” (Convention Relative au Contrat de Transport International de Marchandises par Route, vertaald: Conventie voor het Internationaal Vervoer van Zaken over de Weg). Verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht hebben haar bijzondere aandacht, waaronder naast het transportrecht (nationaal en internationaal vervoer over de weg, ladingclaims, logistiek, contracten en algemene voorwaarden) ook letselschade met betrekking tot slachtoffers van arbeidsongevallen, verkeersongevallen, huiselijk geweld en overige geweldsmisdrijven. Sinds 1979 is zij werkzaam geweest bij diverse advocatenkantoren, sedert mei 2008 als advocaat. 

Zij is per 1 mei 2017 als advocaat in dienst bij Elfi Letselschade Advocaat. Los daarvan staat dat zij eigenaar is van Van Loosbroek Legal B.V. in welk bedrijf zij geen juridische diensten verleent, maar waarin zij uitsluitend haar activiteiten heeft ondergebracht op het gebied van het ontwikkelen van hbo-recht cursussen voor een onderwijsinstituut.
Bron: Elfi Letselschade Advocaat
Geplaatst op 06-07-2017


Share on: