Paul Boon weg bij VKG

Algemeen directeur Paul Boon heeft VKG per 1 juli 2017 verlaten. De werkzaamheden van Boon worden voorlopig waargenomen door Tom van der Geer, die samen met Boon de algemene directie van deze in Hoorn gevestigde serviceprovider vormde.

Boon heeft sinds 1994 bijgedragen aan de ontwikkeling van VKG tot een van de grootste serviceproviders in Nederland. Sinds 2001 was hij lid van de algemene directie en verantwoordelijk voor de interne organisatie en de portefeuille ICT. Na de overname in 2015 van VKG door a.s.r. was Boon verantwoordelijk voor ICT, het provinciaal verzekeringsbedrijf en commercie. 
 
Paul Boon: “VKG heeft zich ruimschoots bewezen als een onmisbare en sterk groeiende distributiepartner in de verzekeringsbranche. VKG heeft dan ook een prachtige toekomst voor zich. Met veel plezier heb ik bij VKG gewerkt en ik sluit een mooie periode van mijn leven af. De komende tijd ga ik op zoek naar nieuwe uitdagingen.”

Drs. economie Paul Boon was één van de drie aandeelhouders die VKG verkochten aan a.s.r. De andere twee, Lex en Ruud van Kampen, waren reeds uit dienst gegaan.  
Bron: VKG; Google Earth
Geplaatst op 03-07-2017


Share on: