Tweetal dames neemt Hofmans Letselschade over

Maaike van den Berg en Annemiek van Reenen-ten Kate hebben per 1 juli jl. het bedrijf Hofmans Letselschade overgenomen van de oprichter en eigenaar Daniël Hofmans.

Op 30 juni jl. nam Daniël Hofmans (68) afscheid als directeur van Hofmans Letselschade, het in Amsterdam gevestigde bureau dat uitsluitend optreedt voor letselschadeslachtoffers. Daniël richtte het bedrijf op 1 juli 1997 op. Na 20 jaar nemen Maaike van den Berg (48) en mr. Annemiek van Reenen (48) het stokje van hem over. Het afscheid van Daniël en het aantreden van Maaike en Annemiek als directeuren werd groots gevierd bij Strand Zuid in Amsterdam waar liefst 450 mensen uit de letselschadebranche aanwezig waren, niet alleen van de slachtofferkant maar zeker ook van de WA-kant. 

Het bedrijf telt nu 26 medewerkers, inclusief de twee nieuwe directeuren-eigenaren Van den Berg en Van Reenen, waarvan 18 letselschade-experts. Van den Berg en Van Reenen waren tot de bedrijfsoverdracht van 1 juli jl. voor Hofmans Letselschade werkzaam, beiden in de functie van adjunct-directeur. Van Reenen is NIVRE Register-expert personenschade. Van den Berg trad op 1 augustus 1997 - een maand nà de oprichting - bij het bedrijf in dienst als officemanager. "Dus ik was afgelopen zaterdag 1 juli -  nota bene op mijn verjaardag - om precies te zijn 19 jaar en 11 maanden in loondienst", zegt Maaike van den Berg met een glimlach. 

Voor meer foto's zien onze Facebook-pagina.
Jan Schrijver
Geplaatst op 06-07-2017


Share on: