Tweetal versterkingen VWJ

Bij Expertisebureau Vanderwal & Joosten (VWJ) komen Wim van der Liet en Gerwin Vos het bedrijf op aansprakelijkheidsgebied versterken.

Wim van der Liet (50) treedt per 1 september aanstaande in dienst van VWJ. Hij studeerde werktuigbouwkunde aan de mts en vervolgens industrial egineering aan de Hogeschool van Amsterdam. Van der Liet (foto) werkte bij Stork en bij Kamstrup, waarna hij in 2006 in het expertisevak kwam bij GAB Robins Takkenberg als technisch expert en nu bij de rechtsopvolger Cunningham Lindsey Nederland werkzaam is als senior expert techniek (CAR en aansprakelijkheid). Bij VWJ versterkt de werktuigbouwkundige de avb-vakgroep.

Mr. Gerwin Vos (24) versterkt eveneens de vakgroep aansprakelijkheid, waarmee VWJ niet alleen juridische maar ook agrarische kennis binnenhaalt. Gerwin Vos is boerenzoon, die besloot rechten te gaan studeren mede omdat zijn vader te maken kreeg met ruilverkavelingsaspecten. Naast zijn werk als expert blijft Gerwin Vos enkele dagen per week werkzaam in het boerenbedrijf. Hij is sinds september 2015 werkzaam bij advocatenkantoor AKD in de praktijkgroep Overheid en Onderneming. Hij richt zich bij het advocatenkantoor vooral op overheidsaansprakelijkheid. Gerwin is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg, waar hij de master Rechtsgeleerdheid, accent Staats- en Bestuursrecht, cum laude afrondde. 
Bron: VWJ
Geplaatst op 28-07-2017


Share on: