Automotive Inspiration Day

Aanstaande donderdag 7 september vindt in Amsterdam in "B. Amsterdam" de Automotive Inspiration Day plaats. "Een sprankelende dag met verrassende sprekers uit alle hoeken van het bedrijfsleven behalve uit de autobranche. Speciaal voor directieleden en managers in de autobranche", schrijven de organisatoren.

Het programma:
09:30 Ontvangst  
10:00 Welkom door dagvoorzitters Erik Dijkstra en Frank Evenblij, ofwel de mannen van Bureau Sport
10:15 Robotisering & exponentiële technologie, Randall van Poelvoorde & Robot Pepper inspireren met hun visie op exponentiële technologie en bedrijfsmodellen, kennis, enthousiasme en verbeeldingskracht. De moderne autobranche heeft zijn bestaan zo ongeveer te danken aan de robot. Maar afgezien van het productieproces is de branche erin geslaagd hem buiten de deur te houden. Import, retail, aftersales, remarketing, er is nog geen robot te zien. Maar dat gaat veranderen!  
10:45 Handel in gebruikt, Leapp is in een paar jaar tijd van een Hollandse startup naar een internationale marktleider in refurbishment geworden. Op een handige manier is dit bedrijf ingesprongen op het immense succes van Apple, tot en met de naam aan toe, wat een anagram van Apple is. Leapp laat zien hoe je met een uitgekiende aftersales strategie een nieuw eigen merk en businessmodel kunt bouwen.  
11:15 Startup sessie, drie pitches van start-ups, autodeelformule Stapp.in, data-analyse van voertuigen en rijgedrag door Crossyn, en Tuecomotive over de biologisch afbreekbare auto (Lina).   
12:00 Lunch  
13:30 Virtual reality & augmented reality, Thierry Pul is co-founder van Purple Pill, een innovatieve start-up die de ontwikkeling van VR en AR stimuleert en die veel succes heeft met internationale VR producties. Video killed the radiostar. Is de showroomstar de volgende? Welke kleur? Welke bekleding, Welke opties? Klik ’t en je ziet ‘t. Maar ook een stukje rijden kan net zo goed - of beter – virtueel. Virtual & Augmented reality gaan de customer journey radicaal veranderen volgens Thierry Pul.  
14:00 Sport, Robert Eenhoorn, bekend als succesvol honkbalspeler en -coach, besloot al op zijn twaalfde dat hij het Nederlands team wilde halen. Het werd mooier. Eenhoorn beleefde zijn 'Amerikaanse droom' als speler van de New York Yankees. Na zijn carrière als honkbalspeler werd hij directeur bij AZ.  
14:30 Parallelsessie middag, de rondes van parallelsessies.   
15:30 Pauze
16:00 De kunst, Dominic Seldis, aanvoerder van de contrabas-sectie van het Koninklijk Concertgebouworkest demonstreet hoe je jezelf en anderen steeds naar een hoger niveau kunt brengen. Wat is de rol van elk individu in een groep?
16:30 De Internetbranche, Wat is de visie van Uber op de toekomst van mobiliteit? Een Nederlands directielid van Uber zal de presentatie verzorgen.
17.00 Uitgebreide borrel

Meer informatie en inschrijven op:
https://www.automotiveinspirationday.nl/#program
Bronnen: Automotive Management; robotdiscounter.com (afbeelding)
Geplaatst op 31-08-2017


Share on: