Gouden uitdeukhamer Focwa na halve eeuw autospuiten

Vijftig jaar geleden startte Henk van den Boomen (65) zijn loopbaan als autospuiter. Afgelopen vrijdag zette Autoschade Groeneveld uit Eindhoven hem in de bloemetjes tijdens een afscheidsreceptie. Als blijk van waardering voor zijn uitzonderlijke prestatie ontving Henk van den Boomen de gouden uitdeukhamer uit handen van Brecht Grieten van de FOCWA.

Voor Henk van den Boomen staat vakmanschap op nummer 1. Bij hem draait het om kennis, ervaring en toewijding. Hij toonde elke dag dat schadeherstel een vak apart is. “De afgelopen 50 jaar was Henk onze rots in de branding. Hij heeft Autoschade Groeneveld mee gebouwd en gemaakt. Met zijn kennis en kunde van het schadeherstel heeft hij echt bijgedragen aan de professionalisering van ons vak. Zelf waardeer ik zijn loyaliteit aan het bedrijf heel erg hard", zegt Hans van Moll van Autoschade Groeneveld uit Eindhoven.

Femke Teeling, directeur FOCWA Schadeherstel: “Om auto’s goed en veilig te herstellen, zijn echte vakmensen nodig. Vakmensen met verstand van zaken die weten wat ze doen. Met Henk van den Boomen nemen we in onze sector afscheid van een echte vakman. We waarderen zijn inzet voor ons vak en wensen hem alle goeds bij zijn welverdiende pensioen.”
Bron: FOCWA
Geplaatst op 29-08-2017


Share on: