Auto Prof én AMT Live gaan gezamenlijke vakbeurzen houden

De vakbeurs Auto Prof en het kennisevenement AMT Live gaan de krachten bundelen en voegen beide evenementen samen. De eerste combi-editie is op 30 en 31 januari en 1 februari 2018 in Gorinchem. Auto Prof en AMT Live gaan een samenwerking aan voor minimaal drie jaar met intentie tot langer. Beide organisaties willen de markt één topevenement aanbieden in zowel Gorinchem als Hardenberg.

“In 2012 zijn we met AMT Live van start gegaan om een evenement neer te zetten waar kennis opdoen als verlengstuk van ons vakblad centraal staat”, zegt Tom Polman, hoofdredacteur AMT. “De afgelopen jaren is AMT Live gegroeid tot een interactief kennisevenement van twee dagen waar kennissessies, demonstraties en het live uitwisselen van kennis en ervaring centraal staan. En dat blijft het ook, maar dan in samenwerking met de Auto Prof-organisatie die haar sporen heeft verdiend in het faciliteren van een prachtige vakbeurs.” 

Tijdens het eerste evenement waarbij Auto Prof en AMT Live samen optrekken (op 30 en 31 januari en 1 februari 2018 in Evenementenhal Gorinchem) krijgt AMT Live een prominente en centrale positie op de beursvloer van Auto Prof. De identiteit van AMT Live met theaters en demonstraties wordt door beide partijen bewaakt. Door de samenvoeging van beide events zal naar verwachting het aantal exposanten evenals bezoekers stijgen. “Het is niet ons doel om de grootste te zijn, maar om het meest kwalitatieve vak- en kennisevent in Nederland te zijn. Deze samenwerking levert daar een belangrijke bijdrage aan”, aldus Vincent Bilanovic, manager evenementen automotive van de Evenementenhal, die onder meer vestigingen heeft in Gorinchem en Hardenberg. 

Het officiële tekenmoment is op dinsdag 17 oktober tijdens de openingsdag van Auto Prof Hardenberg.
Deze editie van Auto Prof (17, 18 en 19 oktober 2017) wordt nog als zelfstandige titel georganiseerd. Dat geldt ook voor AMT Live (15 en 16 november 2017) in Autotron Rosmalen. Meer informatie: www.autoprof-hardenberg.nl of www.amtlive.nl
Bronnen: AMT Live; Auto Prof
Geplaatst op 15-09-2017


Share on: