Brancheregister brengt de schademarkt in beeld

In ons brancheregister vindt u alle bedrijven die er toe doen in de schademarkt. Deze week RECONDITIONERINGSGROEP NEDERLAND vestiging Geldermalsen in beeld.

RGN is een dienstverlenende onderneming op het gebied van calamiteitenservices en specialistische reiniging alsmede facilitaire diensten in het business-to-business segment. Zelfstandig ondernemerschap staat centraal in de RGN-organisatie.  De RGN is een coöperatie van zelfstandige ondernemers. De kracht van de RGN is kwaliteit en flexibiliteit van het zelfstandig ondernemerschap combineren met de voordelen van een landelijk werkende organisatie. Met ca. 300 medewerkers verdeeld over 13 vestigingen is het een van de grootste organisaties op gebied van specialistische reiniging. 

RGN: http://www.schade-magazine.nl/almanak/rgn-centrale/210

De vermelding van NAW-gegevens en het telefoonnummer in ons Brancheregister is gratis. Ontbreken uw bedrijfsgevens in het Brancheregister of wilt u uw bedrijfsgegevens erin uitbreiden met een link + logo + specialisaties, neem dan contact op met EMG b.v 040-8428716 of stuur een mail naar info@schade-magazine.nl
Bron: EMG b.v.
Geplaatst op 01-09-2017


Share on: