Brancheregister brengt de Schademarkt in beeld

In ons brancheregister vindt u praktisch alle bedrijven die er toe doen in de schademarkt. Wekelijks brengen wij in deze rubriek een bedrijf onder de aandacht. Deze week Q2 SCHADEHERSTEL te 'S-HERTOGENBOSCH in beeld.

Q2-Schadeherstel is een klantgerichte organisatie gespecialiseerd in het herstellen van waterschade, stormschade en brandschade aan woningen en bedrijfspanden, in tijdelijke klimaatoplossingen en in lekdetectie. Het beperken en beheersen van de gevolgen van water, brand en klimaat. De oplossingsgerichte aanpak bestaat uit de optimale inzet van mensen, kennis en technologie. Q2 Schadeherstel levert zowel standaard, als op maat gemaakte oplossingen voor klanten.  

Q2 Schadeherstel: http://www.q2-schadeherstel.nl

Opname van de NAW-gegevens en het telefoonnummer in ons brancheregister is gratis. Ontbreken uw bedrijfsgevens in het brancheregister of wilt u uw bedrijfsgegevens erin uitbreiden met een link + logo + specialisaties, neem dan contact op met EMG b.v 040-8428716 of stuur een mail naar info@schade-magazine.nl

Op de openingspagina van het brancheregister zijn de bedrijven ‘at random’ geplaatst. Op toerbeurt kan elk opgenomen bedrijf dus bovenaan de lijst staan.
Heel handig zijn de verschillende zoekfuncties. Zoek op een van de bedrijfstypes, en u krijgt alle bedrijven van het geselecteerde type in alfabetische volgorde. U kunt bovendien verfijnd zoeken op bedrijfsnaam,  specialisatie en op provincie. 
Bron: EMG b.v.
Geplaatst op 22-09-2017


Share on: