Brancheregister brengt de Schademarkt in beeld

In ons brancheregister vindt u praktisch alle bedrijven die er toe doen in de schademarkt. Wekelijks brengen wij in deze rubriek een bedrijf onder de aandacht. Deze week SPOTZI te BERGEN OP ZOOM in beeld.

Spotzi is de plek voor geografische informatie. Met een dynamisch en snel groeiend team ontwikkelen zij GIS (geografische informatie systemen) applicaties en zijn zij de plek voor geografische data.
Van woninginformatie in Nederland tot het analyseren van tweets in Amerika, zodra informatie op de kaart te plotten is, is het werk voor Spotzi. Met een kantoor in Bergen op Zoom en een kantoor in Toronto, Canada pakken zij wereldwijd GIS vraagstukken aan. Door verschillende geografische datasets te combineren en deze vervolgens eenvoudig maar stijlvol te visualiseren tonen zij wat de meerwaarde van GIS kan zijn. Data uiteengezet op een kaart zegt veel meer dan een tabel vol nummers.

Spotzi: https://spotzi.com/nl/

Opname van de NAW-gegevens en het telefoonnummer in ons brancheregister is gratis. Ontbreken uw bedrijfsgevens in het brancheregister of wilt u uw bedrijfsgegevens erin uitbreiden met een link + logo + specialisaties, neem dan contact op met EMG b.v 040-8428716 of stuur een mail naar info@schade-magazine.nl

Op de openingspagina van het brancheregister zijn de bedrijven ‘at random’ geplaatst. Op toerbeurt kan elk opgenomen bedrijf dus bovenaan de lijst staan.
Heel handig zijn de verschillende zoekfuncties. Zoek op een van de bedrijfstypes, en u krijgt alle bedrijven van het geselecteerde type in alfabetische volgorde. U kunt bovendien verfijnd zoeken op bedrijfsnaam,  specialisatie en op provincie. 
 

EMG b.v.
Geplaatst op 29-09-2017


Share on: