Brede bijeenkomst reconditionering

Inmiddels is het programma voor de 'brede bijeenkomst reconditionering' rond. Deze bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 10 oktober bij De Leilinden in Soest. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het OSB (Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten) voor bedrijven die actief zijn in reconditionering. Deze bijeenkomst is ook toegankelijk voor bedrijven die geen lid zijn van OSB.

Programma
14.00 uur:
- opening.
- presentatie Hans de Jong van Search over asbest en wetgeving.
Hans zal de aanwezigen informeren over de nieuwe asbestnorm per 1-3-2017 en meer vertellen over onder meer het functioneren van de saneerder op de locatie, aansprakelijkheid, claimgedrag en herkenning.
- presentatie Onno Sleurink over het keurmerk Duurzaam Herstel.
Hij zal de aanwezigen informeren over het Keurmerk, onder meer over het ontstaan en de toekomst en de toegevoegde waarde van het keurmerk.
- presentatie Alie Dijkstra van OSB over wet- en regelgeving in 2018.
Zij zal in ieder geval ingaan op Algemene Verordening Gegevensbescherming (de nieuwe privacywet), de wet DBA en de CAO in het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.
- nieuws vanuit het Platformbestuur reconditionering.
De platformbestuursleden Willem de Brouwer, Marlies van der Meulen en Rob Meershoek praten de bezoekers van de bijeenkomst onder meer bij over de Stichting Salvage, opleidingen, het facturatieproces en over het Nationaal Calamiteiten Plan (NCP).
- gezamenlijke discussie/rondvraag.
16.00 uur:
- afsluiting en borrel.

Aanmelding
Voor aanmelding en informatie, Ilse Mariën, Coördinator Specialismen & Platforms OSB, e-mail:
i.marien@osb.nl


Foto: ook de vorige brede bijeenkomst reconditionering vond plaats in De Leilinden in Soest, zie het artikel in Schade Magazine nummer 5, 2016, als pdf te downloaden uit ons archief, http://www.schade-magazine.nl/magazine/uitgaves-2016
Bronnen: OSB; Jan Schrijver
Geplaatst op 04-09-2017


Share on: