CFO bij Eureko Sigorta Turkije

Caspar van Haaften is benoemd tot Chief Financial Officer (CFO) van de Turkse verzekeringsactiviteit van Achmea 'Eureko Sigorta'. Van Haaften volgt per 1 oktober 2017 Constantino Mousinho op, die de rol gaat vervullen van Director of Finance and Strategy bij Achmea International.

Van Haaften heeft een brede ervaring in de internationale financiële en verzekeringssector en was tot voor kort werkzaam als CFO van Graydon Holding N.V. Daarvoor werkte Van Haaften onder meer vier jaar voor Aviva in Frankrijk en daarvoor drie jaar voor Aviva in het Verenigd Koninkrijk. Ook werkte hij ruim zes jaar bij Delta Lloyd in België.  

Uco Vegter, managing director van Achmea International, is blij met de benoeming van Van Haaften. “Caspar heeft een stevige financiële achtergrond en heeft al in Turkije gewerkt, onder meer voor de Britse verzekeraar Aviva. Hij is bekend met de Turkse cultuur en ook staat hij bekend als iemand die vernieuwing brengt binnen de financiële sector. Hij past goed bij onze ambities en die van onze Turkse collega’s.”  
 
Vanaf 1 oktober 2017 bestaat de directie van Eureko Sigorta uit Can Akın Çağlar (General Manager), Caspar van Haaften (Chief Financial Officer), İbrahim Süha Çele, İsmet Güngör en İlker Arabacı. 
 
 
Bron: Achmea
Geplaatst op 08-09-2017


Share on: