Driessen en Ilbay naar Troostwijk Taxaties

Troostwijk Taxaties - onderdeel van Troostwijk Groep - heeft de afgelopen maanden het team uitgebreid. Met de benoeming van Alwin Driessen en Pembegül Ilbay haalde Troostwijk een tweetal nieuwe medewerkers in huis.

Alwin Driessen (45), afgestudeerd voor economie aan de Hogeschool in Eindhoven, zal als Senior Valuer de afdeling 'bankentaxaties' versterken. Hiervoor was hij werkzaam bij Cushman & Wakefield en de Belastingdienst. Driessen heeft ruim twintig jaar ervaring in het waarderen van vastgoed. Met deze jarenlange ervaring in vastgoed heeft hij vele honderden panden en evenzoveel gebruikers gezien.  
 
Pembegül Ilbay (27), afgestudeerd voor de Master Economische Geografie aan de Universiteit Utrecht, zal als researcher de afdeling research versterken. Zij studeerde in 2016 af. Haar scriptie masteropleiding Economische Geografie betrof onderzoek naar de succes- en faalfactoren van winkelgebied-collectieven en invloeden vanuit internettechnologieën.
Ze was als stagiaire in het kader van haar afstudeeropdracht hbo Facility Management werkzaam bij a.s.r. Haar scriptie hbo-bachelor Facility Management betrof onderzoek naar de prestaties van vastgoedbeheerders en het ontwikkelen van een beheerders-beoordelingssysteem.
Bron: Troostwijk Groep
Geplaatst op 25-09-2017


Share on: