FOCWA: 'reisleider' in wereld schadeherstel

Brancheorganisatie FOCWA biedt aan haar leden een "reisgids met een duidelijke blik op de wereld van schadeherstel". De vereniging van schadeherstellers legt erin uit hoe ze haar leden ondersteunt op het gebied van techniek, kennisontwikkeling, juridische zaken, ondernemerschap en netwerk binnen de sector. Samen met de reisgids lanceert FOCWA ook een animatiefilm die dit verhaal beeldend brengt.

FOCWA biedt haar leden een reisgids aan. "De brancheorganisatie zich zichzelf als reisleider met een duidelijke blik op de wereld van het schadeherstel. De vereniging reikt een helpende hand aan haar leden op momenten dat zij vragen hebben of uitdagingen tegenkomen. Want wat dat betreft is het leiden van een schadeherstelbedrijf een reis die adrenaline, uitdagingen maar ook obstakels met zich meebrengt. Op al deze momenten staat FOCWA klaar voor haar leden, op het gebied van techniek, kennisontwikkeling, juridische zaken, ondernemerschap en netwerk binnen de sector. In de reisgids legt de organisatie uit hoe zij haar leden op al deze onderdelen ondersteunt", aldus de FOCWA. Samen met de reisgids lanceert FOCWA ook een animatiefilm die dit reisverhaal beeldend brengt.

“Wij vinden het ontzettend belangrijk om onze jarenlange ervaring en kennis met onze leden te delen. Als organisatie waren we niet altijd even zichtbaar voor onze leden en wij vonden het hoog tijd om daar verandering in te brengen.”, zegt Peter Brussel, voorzitter van Vereniging FOCWA Schadeherstel.

Op woensdag 4 oktober houdt FOCWA haar jaarlijks congres (in de Rijtuigenloods in Amersfoort) waar het gesprek over vakmanschap en ondernemerschap verder zal worden gevoerd. Het congres is voorbehouden aan leden en genodigden van FOCWA. Inschrijven kan via focwacongres.nl
Bron: FOCWA
Geplaatst op 15-09-2017


Share on: