Pim Schotman gaat zelfstandig verder

Pim Schotman (49) start op 1 oktober a.s. met zijn eigen bedrijf Schotman Onderzoek. Hij is de afgelopen achttien jaar werkzaam geweest bij Achmea, waarvan de laatste negen jaar als toedrachtonderzoeker automotive en brand/varia, met als kerntaak fraude-onderzoek.

De eerste negen jaar van zijn dienstverband bij Achmea was hij werkzaam als expert autoschade. Daarvoor werkte hij bij een expertisebedrijf als expert autoschade en expert zeecontainers. Pim Schotman volgde na zijn middelbare schooltijd de IVA-opleiding te Driebergen. 

Pim Schotman houdt zich als toedrachtonderzoeker zowel bezig met de technische als de tactische aspecten. Het accent van zijn werkzaamheden zal liggen op het gebied van tactisch onderzoek. Hij heeft bovendien veel ervaring met de afhandeling van diefstallen van voertuigen. Pim Schotman is lid van het NIVRE, branche toedrachtonderzoek. Schotman Onderzoek zal gaan samenwerken met de bureaus MVOA (Meuwissen Verkeers Ongevallen Analyse), PCVD (Post-Crash Voertuig Diagnose) en MEER Onderzoek. 

Het e-mailadres is: info@schotman-onderzoek.nl
Binnenkort wordt onder dit domein gestart met de website schotman-onderzoek.nl.

Het bedrijf heeft een vestigingsadres in Leidschendam. 
Gravin Juliana van Stolberglaan 31
t.a.v Box A1968
2363 AB Leidschendam
 
Jan Schrijver
Geplaatst op 22-09-2017

< VorigeVolgende >


Share on: