Polygon neemt Noorse branchegenoot over

Marlies van der Meulen van Polygon Nederland heeft zojuist de klantendag geopend in het hoofdkantoor in Nederland te Alphen aan den Rijn. Zij maakte bekend dat de Polygon groep deze week internationaal gegroeid is door de overname van de Noorse branchegenoot Skadegruppen AS.

Met de overname groeit de Polygon groep internationaal van 2900 tot ruim 3000 medewerkers. Het bedrijf is gevestigd in 13 landen en heeft in totaal ruim 300 vestigingen.

Marlies van der Meulen vertelde dat Polygon Nederland de afgelopen twee jaar ruime ervaring heeft opgedaan met grote waterschades. Voor grote schades wordt op regelmatige basis samengewerkt met de Duitse Polygon vestiging, die ongeveer tien keer zo groot is als de Nederlandse vestiging. Marlies van der Meulen gaf aan dat, na de opgedane ervaring met grote waterschades in de afgelopen twee jaar, het nu tijd is om in de markt uit te dragen dat Polygon Nederland ook voor grote complexe schades de aangewezen partij is om in te schakelen. Om hier voor de bezoekers de aandacht op te vestigen stond In Alphen aan den Rijn ter demonstratie een fonkelnieuwe truck van Polygon Duitsland voor de deur, die ingezet wordt bij grote schades. De bezoekers konden een kijkje in de truck nemen (zie foto)

Die grotere schades zullen er in de komende decennia in toenemende mate zijn door de klimaatverandering. Vervolgens gaf zij het woord aan de in dit kader toepasselijke spreekster te weten weerdeskundige Helga van Leur.
 
Jan Schrijver
Geplaatst op 28-09-2017


Share on: