Stijn Réz en Welmer Jagerman naar Chubb

Chubb heeft het team in de Benelux uitgebreid met Stijn Réz als Accident & Health Sales Leader en Welmer Jagerman als nieuwe Senior Underwriter Property. Hiermee versterkt Chubb de dienstverlening in de segmenten ongevallen- en welzijnsverzekeringen respectievelijk brandverzekeringen.

Stijn Réz is op 1 september gestart bij Chubb als Accident & Health Sales Leader. Stijn is zijn carrière begonnen in 1996 bij Axent/Aegon en is in 2003 overgestapt naar Reaal. Daar heeft hij meerdere functies bekleed, waaronder die van directeur Volmacht en later directeur Intermediaire Distributie. Stijn zal zich bij Chubb op strategisch vlak bezighouden met het uitbreiden van de A&H business en het versterken van de relaties met makelaars, volmachtkantoren, provinciale intermediairs en alternatieve distributiepartners. Stijn zal vanuit het Rotterdams kantoor rapporteren aan Arjen van Dun, Manager Benelux Accident & Health and Life.

Welmer Jagerman (foto) versterkt het brandteam als Senior Underwriter Property. Eerder werkte hij bij Aegon als senior acceptant bedrijfsmatige brandverzekeringen en teamcoördinator zakelijke brandverzekeringen. Na Aegon vervulde Welmer sinds 2016 de functie van senior acceptant bedrijfsmatige brandverzekeringen bij Allianz. Welmer zal zich vanuit het kantoor in Hoofddorp voornamelijk richten op de provinciale brandverzekeringsmarkt en rapporteren aan Carl van Lieshout, manager Property Benelux.

 
Bron: Chubb
Geplaatst op 22-09-2017


Share on: