AWI software nu ook voor zakelijk schade

Softwarebedrijf voor de volmachtmarkt AWI heeft zakelijke schadeverzekeringen toegevoegd aan zijn productassortiment in AWI Connect. Recent zijn verzekeringen voor zakelijke personenauto’s en bestelwagens ingebouwd. In 2018 volgen meer zakelijke polissen.

Dagelijks maken ruim 6.000 mensen bij volmachtkantoren en serviceproviders gebruik van AWI Connect. Zij hebben momenteel een catalogus met meer dan 170 verzekeringsproducten tot hun beschikking. Dit zijn voornamelijk particuliere schadeverzekeringen. Al deze producten zijn in de AWI Connect-software verwerkt, inclusief de acceptatierichtlijnen van vijftien volmachtverzekeraars. Adviseurs kunnen met AWI Connect premies en voorwaarden vergelijken, offertes uitbrengen, automatisch accepteren en verzekeringen sluiten. 

De afgelopen periode zijn zakelijke personenauto- en bestelautoverzekeringen van Allianz, a.s.r., Avéro Achmea, Delta Lloyd, Generali, Nationale-Nederlanden en Reaal aan de productcatalogus van AWI Connect toegevoegd. In 2018 volgen andere zakelijke schadeverzekeringen, zoals voor gebouwen, goederen/inventaris, AVB, rechtsbijstand en bedrijfsschade. “De volgorde waarin we producten inbouwen bepalen we in overleg met onze klanten”, aldus Dick van Leuven, commercieel directeur van AWI.
 
Jan Schrijver; bron foto AWI
Geplaatst op 14-11-2017


Share on: