Brancheregister brengt de schademarkt in beeld

In ons brancheregister vindt u praktisch alle bedrijven die er toe doen in de schademarkt. Wekelijks brengen wij in deze rubriek een bedrijf onder de aandacht. Deze week TIJBOUT LETSELSCHADE SPECIALISTEN te ZAANDAM in beeld.

Het kantoor bestaat sinds 1992 en werkt door heel Nederland, meer dan 15.000 dossiers zijn in de loop der jaren door het kantoor afgewikkeld. Er is een macht aan kennis en ervaring aanwezig, de meeste letselschadespecialisten hebben hun sporen verdiend bij een verzekeraar. Coen Tijbout bijvoorbeeld was voor 1992 vele jaren hoofd van een schadeafdeling van een verzekeringsmaatschappij.

Er wordt gewerkt vanuit twee vestigingen, in Zaandam en Almere. De 10 letselschadespecialisten en een accountant (toegevoegde waarde voor het beoordelen en berekenen van inkomensschade) worden ondersteund door een secretariaat. Ter beoordeling van de medische gegevens wordt er samengewerkt  met meerdere medisch adviseurs.

Tijbout: http://tijbout-letselschade.nl

Opname van de NAW-gegevens en het telefoonnummer in ons brancheregister is gratis. Ontbreken uw bedrijfsgevens in het brancheregister of wilt u uw bedrijfsgegevens erin uitbreiden met een link + logo + specialisaties, neem dan contact op met EMG b.v 040-8428716 of stuur een mail naar info@schade-magazine.nl

Op de openingspagina van het brancheregister zijn de bedrijven ‘at random’ geplaatst. Op toerbeurt kan elk opgenomen bedrijf dus bovenaan de lijst staan. Heel handig zijn de verschillende zoekfuncties. Zoek op een van de bedrijfstypes, en u krijgt alle bedrijven van het geselecteerde type in alfabetische volgorde. U kunt bovendien verfijnd zoeken op bedrijfsnaam,  specialisatie en op provincie. 
 
EMG b.v.
Geplaatst op 03-11-2017


Share on: