COBRA1998 volgt masterclass in Gent

Afgelopen vrijdag bezocht COBRA1998 de Belgische stad Gent om een masterclass over captives te volgen en om elkaar beter te leren kennen. COBRA1998 is een netwerkgroep van jonge professionals die een directe link hebben met brandverzekeringen in de co-assurantiemarkt.

Iedere twee jaar wordt door de leden een bezoek aan het buitenland gebracht. Dit jaar werd met een groep van twintig jonge verzekeraars, schade-experts, verzekeringsmakelaars en advocaten een bezoek gebracht aan Gent.

Het dagprogramma bestond uit een leerzame masterclass, verzorgd door Barry Beard en Rémy Massol van Chubb European Group Ltd. Tijdens dit programma werden de leden van COBRA1998 niet alleen bijgepraat over de ins and outs van captives, maar moesten zij ook zelf aan de slag en werd in verschillende teams een verzekeringsstructuur uitgedacht en opgezet.

Na het dagprogramma werd Gent per boot ontdekt en waren de aansluitende borrel en het diner een mooie gelegenheid om te netwerken. Ook tijdens het avondprogramma was de sfeer uitstekend. Op zaterdag vertrok iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts.
Bron: COBRA1998
Geplaatst op 07-11-2017


Share on: