DEKRA Belgium neemt Groep Fimmers over

DEKRA Belgium NV heeft het expertisekantoor ‘Groep Fimmers’ overgenomen. Groep Fimmers BVBA is een familiebedrijf met een tiental werknemers onder leiding van Dirk en Kurt Fimmers.

Foto:
vlnr Paul Dieltiens (CFO DEKRA Belgium b.v.), Dirk Fimmers, Kurt Fimmers, Maarten Moens (COO DEKRA Belgium b.v.),
Tom Coorevits (MD DEKRA Belgium b.v.).


Het bedrijf is een nichespeler. De expertises van het bedrijf betreffen het bepalen van de oorzaak en omvang van de schadegevallen brand, waterschade, stormschade, elektriciteit en overstromingen in woningen, KMO's (MKB) en industrie.

"Voor de bestaande klanten van de Groep Fimmers zijn er geen operationele wijzigingen. De sterke naam, de services en de contactgegevens van kantoor Fimmers blijven identiek. Tevens blijft het bestaande personeel aan boord", zo laat het persbericht weten. Groep Fimmers is gevestigd aan de Withoeflei 9, 2920 Kalmthout, België.

"De strategie van DEKRA bestaat erin marktleider te zijn in het verschaffen van diensten doorheen de ganse schade- en verzekeringsketen. Met de overname bieden we meer gespecialiseerde schademanagementdiensten aan in property en liability en meer bepaald in het gespecialiseerde vakgebied grotere schades", meldt DEKRA over de acquisitie. 
 

 
Jan Schrijver; bron foto DEKRA Belgium
Geplaatst op 14-11-2017


Share on: