Droogspecialist jubileert met taart

Gisteren bestond Droogspecialist precies 10 jaar. Het bedrijf wil het jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan. Een nieuwsbrief werd aan de relaties gestuurd. Een reply op de Nieuwsbrief kan een taart opleveren.

"Wij verloten 10 taarten onder alle nieuwsbrieflezers die een reply op deze mail zenden met als onderwerp ‘TAART’." Voorts in deze nieuwsbrief aandacht voor een casus. Dj Martin Garrix gaf in het weekend een optreden in de RAI Amsterdam, waarna de van bier en andere drankjes kleverige hal schoongemaakt moest worden omdat deze maandagochtend het toneel was van examens. Na het natte reinigen van deze vloer met poreuze structuur werd de apparatuur (mobiele drogers en krachtige ventilatoren) van het jubilerende bedrijf ingezet om de studenten tijdig een droge vloer te kunnen bieden. Om 1 uur in de vroege maandagochtend was de klus geklaard en werden de examenbanken geplaatst.

Voorts aandacht in de nieuwsbrief voor de Europort beurs in Ahoy Rotterdam van 7 tot en met 10 november waarop het bedrijf met een stand staat, voor een casus van het drogen van de isolatie op een groot jacht en voor het interview met Joost Rozestraten, de eigenaar van het bedrijf, in Schade Magazine nummer 5 (voor degenen die nog geen abonnee zijn, is dit interview te lezen via de pdf van het complete nummer in ons archief). 
 
Jan Schrijver
Geplaatst op 02-11-2017


Share on: