Mosman (Generali): 'Mijn rol houdt straks op te bestaan'

Annette Mosman (50) treedt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2018 aan als nieuwe financieel bestuurder bij pensioendienstverlener APG. Zij rondt daarmee een periode van ruim acht jaar af bij Generali Nederland, waar zij sinds 2009 achtereenvolgend werkzaam was als CFRO en CEO.

De overstap naar APG gebeurt niet direct, maar zal op termijn plaatsvinden. Voor Mosman ligt haar prioriteit nu bij het goed afronden van het overnametraject door a.s.r. en het voorbereiden van de integratie in deze overnemende partij.
Adriaan Frijters, voorzitter van de raad van commissarissen van Generali Nederland: “Wij zijn overeengekomen dat Annette de komende tijd aan het roer blijft staan van Generali Nederland. Zij heeft in deze fase een cruciale rol te vervullen voor klanten en medewerkers in de begeleiding van het overnametraject en het neerzetten van een succesvolle basis voor de verdere integratie met a.s.r.” 
 
Annette Mosman: “De afgelopen acht jaren heb ik samen met management en medewerkers met hart en ziel gewerkt aan de vereiste transitie en een duurzame toekomst voor Generali Nederland. Met trots kijk ik terug naar de ontwikkeling die wij onder moeilijke omstandigheden als organisatie en persoonlijk hebben doorgemaakt. Mijn rol houdt straks op te bestaan en de tijd breekt aan ook voor mijn nieuwe toekomst. Een toekomst waar ik met vertrouwen en plezier naar uitkijk, maar eerst nog focus op Generali.” 
Jan Schrijver; bron foto Generali Nederland
Geplaatst op 06-11-2017


Share on: