NVGA am: Innovatieprijs 2018

Het is weer mogelijk om innovaties aan te melden voor de 'NVGA am: Innovatieprijs'. Deze prijs wordt toegekend aan de partij met de meest impactvolle innovatie voor de volmachtbranche en staat open voor alle partijen met een relevante relatie met de volmachtbranche. Inschrijven kan tot 15 januari. De uitreiking van deze prijs vindt plaats tijdens het NVGA-congres op 18 april 2018.

Na een periode van tien jaar werd de Generali AM Innovatieprijs in 2015 voor het laatst uitgereikt. Daarop besloot de NVGA dit initiatief samen met Assurantie Magazine (am:) voort te zetten en open te stellen voor alle (keten)partners in het volmachtkanaal. Het belangrijkste doel is om de innovatiekracht in het volmachtkanaal extra te stimuleren én om vakgenoten enthousiast te maken voor nieuwe ontwikkelingen. De onafhankelijke jury hanteert beoordelingscriteria die in een reglement verwoord zijn. 

De uitreiking van de 1e NVGA am:Innovatieprijs vond plaats tijdens de Marktdag Volmachten op 19 april 2017. De prijs ging naar assuradeur de 'Neerlandse' voor zijn Overstromingsrisicoverzekering (foto van de prijsuitreiking van april jl.). Het is een model met een web-enabled verzekeringsoplossing, dat het overstromingsrisico verzekerbaar maakt op vrijwillige basis en tegen een redelijke prijs. De andere genomineerden waren vorig jaar: C-Profile (met Adviesportaal), CED Nederland (met Connect Claims), SUREbusiness (met de webapplicatie van SUREnet) en Openclaims (met Schadeveiling). 
 
De 2e NVGA am: Innovatieprijs wordt uitgereikt tijdens het NVGA-congres op 18 april 2018. De prijs staat open voor alle ketenpartners van het volmachtkanaal en is bedoeld ter bevordering van de kracht van het volmachtkanaal. De prijs bestaat uit een eervolle vermelding, publieke waardering en positieve publiciteit.

Het inschrijfformulier vindt u op deze webpagina.
Jan Schrijver; bron tekst Irenergy, bron foto NVGA
Geplaatst op 08-11-2017


Share on: