Oude traditie krijgt nieuwe naam: BosBoon Beaujolaisparty

De derde donderdag van november wordt de Beaujolais van dat jaar geoogste druiven vrijgegeven. Gisteren, 16 november, was het weer zover dat deze fruitige wijn te koop en dus te drinken is. BosBoon ETAS heeft een traditie opgebouwd om op die dag de lancering van de wijn met de relaties te vieren. De fruitige rode godendrank wordt dan vergezeld van een bijpassend hapje samen met de relaties getest.

Gistermiddag in Amsterdam heette in het VOC Café in de Schreierstoren aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam Mathy Boon, de algemeen directeur van BosBoon Expertise, de ongeveer 75 genodigden welkom. "Dit is de laatste BosBoon ETAS Beaujolaisparty", zei hij in zijn openingswoord. Om daarna meteen de relaties die aan deze goede traditie gewend zijn gerust te stellen. "In 2018 vindt voor de eerste keer de BosBoon Beaujolaisparty plaats. Met dank aan de collega's die jarenlang ETAS op de kaart hebben gezet en dat vanaf 1 januari 2018 vol voortzetten als BosBoon Expertise. Merci."

Mathy Boon liet de relaties ook weten het huidig dienstenaanbod (o.m. aansprakelijkheid, CAR, marine/transport, letsel) uit te zullen gaan breiden met Brand. Mathy Boon had tenslotte lovende woorden voor Rein Wijnja, die één van de oprichters is van ETAS. Rein C. Wijnja trekt zich - na een loopbaan bij het bedrijf van bijna 32 jaar  (daarvoor was hij ook nog 9 jaar werkzaam bij Binnendijk-Bree en 3 jaar bij Aon-rechtsvoorganger Hudig-Langeveldt) - terug uit het bedrijf, maar houdt zich beschikbaar mocht het bedrijf een beroep op zijn specifieke kennis willen doen. 

Het betekende een passende aanloop naar de toost met de relaties met deze Beaujolais 'nouveau' wijn 2017, door op deze wijze een voorschot te nemen op 2018, dat over anderhalve maand al weer zal zijn begonnen.  
Margret Wallaard; bron foto BosBoon
Geplaatst op 17-11-2017


Share on: