Poliskraker vergelijkt nu meer cyberproducten

De gebruikers van de module cyberrisicoverzekeringen van voorwaarden-vergelijker Poliskraker.nl kunnen met ingang van deze week ook de polisvoorwaarden van de cyberrisicoproducten van Allianz, de Goudse en Zurich betrekken in de vergelijking.

Van Allianz betreft het de Verzekering Digitaal Verkeer & Gegevensbescherming. Deze polis wordt naar eigen zeggen van Allianz door deze maatschappij via een beperkt aantal makelaars afgezet in de markt. Van de Goudse betreft het Cyberrisk, het product met alleen zestien door de Goudse benoemde zogenaamde spelregels. Het product van Zurich betreft de Zurich ProPlus voor specifiek de doelgroep notarissen. Ook de relevante productinformatie zoals polisvoorwaarden, brochures en aanvraagformulieren kunnen indien beschikbaar worden gedownload.

Het totaal aantal cyberrisicoverzekeringen dat in de vergelijkingsmodule is opgenomen komt hiermee op acht verschillende polissen. 

Poliskraker.nl is een platform waarop assurantieadviseurs en andere verzekeringsprofessionals de voorwaarden kunnen vergelijken van zakelijke schadeverzekeringen. Het is een initiatief van Berrie van der Heide (voormalig assurantiemakelaar en bestuurslid van NVA, een van de rechtsvoorgangers van Adfiz) en diens zoon mr. Pim van der Heide. Eind 2016 werd door Poliskraker.nl afgetrapt met de vergelijking van voorwaarden van cyberpolissen. Daarna volgden in juni 2017 de AOV-module in samenwerking met Adfiz (Clarus-module), begin september de module voor collectieve inkomensverzekeringen en eind september de module AVB. 
Jan Schrijver
Geplaatst op 08-11-2017


Share on: