Polygon heeft alles in huis voor grootschalige en complexe schades

Polygon heeft de mensen, kennis en apparatuur in huis voor grootschalige en complexe schades. De afgelopen jaren heeft Polygon veel ervaring opgedaan met het herstel van grootschalige en complexe schades. Dankzij de samenwerking met Polygon Duitsland kunnen er snel extra mensen, middelen en appratuur ingezet worden. Zo wordt gevolgschade beperkt en de bedrijfscontinuĆÆteit van het gedupeerde bedrijf gewaarborgd.

De bedrijfscontinuïteit gewaarborgd
Een goed voorbeeld van een complexe schade waar Polygon reconditioneerde is de brandschade bij Makura in Maastricht. Ondanks de hevige brand en veel schade aan machines en elektronica was het bedrijf in 2 weken weer operationeel. Ook tijdens dit project werd er samengewerkt met Polygon Duitsland, die binnen 3 uur na het eerste contact al bij Makura voor de deur stonden. Zo kon er meteen gestart worden en werd er dag en nacht gewerkt om de schade te herstellen.

 
Een medewerker van Makura verteld: “Onze klanten hebben niets gemerkt van de brand. Hoe mooi is dat? Ik weet nu wie ik moet bellen bij grote industriële schaden. Het is werkelijk ongelooflijk over hoeveel materialen, middelen, specialisten en kennis Polygon snel kan beschikken.”
 
Calamiteitenteam en een calamiteitenplan
Polygon heeft een speciaal calamiteitenteam klaarstaan. In geval van een grote en complexe schade gaan zij middels een calamiteitenplan te werk om de schade snel en efficiënt te herstellen. De locatie wordt bezocht om te bepalen wat er nodig is voor herstel en om te kijken wat prioriteit heeft om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Op basis daarvan worden de juiste mensen en apparatuur ingezet en wordt er één vast contactpersoon aan de gedupeerde organisatie verbonden.
 

Altijd voldoende apparatuur beschikbaar
Aangezien de Europese noodvoorraad van apparatuur in Nederland staat opgeslagen beschikt Polygon Nederland altijd snel over voldoende apparatuur. Dankzij 60 jaar ervaring is er veel kennis in huis en wordt deze voorraad zeer goed onderhouden door echte specialisten.

 
Kortom; Polygon is de juiste partner voor het herstel van schade na grootschalige en complexe calamiteiten. U kunt Polygon 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen voor directe hulp via 0800 – 68 68 377.

 
(advertorial)
Geplaatst op 22-11-2017


Share on: