Schade door schroei neemt tijdens de donkere dagen toe

Tijdens de komende wintermaanden heeft Nomot meer schroeischades dan gemiddeld aan meubels te herstellen. Veroorzaakt door brandende kaarsen, waxinelichtjes, deeltjes uit de open haard en te warme gourmetstellen. Gelukkig is herstel goed mogelijk!

Tijdens de komende wintermaanden heeft Nomot meer schroeischades dan gemiddeld aan meubels te herstellen. Veroorzaakt door brandende kaarsen, waxinelichtjes, deeltjes uit de open haard en te warme gourmetstellen. Tijdens de donkere dagen 'leven' we namelijk weer binnen met elkaar en maken we meer dan gemiddeld gebruik van vuur en warmte. Helaas gaat dit ook wel eens mis. Dat is te merken aan een toename van schroeischades met die specifieke schadeoorzaken. 

Gelukkig is herstel vaak goed mogelijk!
Schroei is heel goed te herstellen. Vaak kan dit ook ter plaatse. En ook als de schade groot lijkt, dan is herstel niet bij voorbaat kansloos. Een eetkamertafel bijvoorbeeld, met een diepe, grote schroeiplek door een te warm gourmetstel, is goed te herstellen. Volstaat schuren en lakken van de tafel niet, dan kunnen er bijvoorbeeld delen of planken vervangen worden. Zo zijn er vaak genoeg alternatieven om een geliefd meubel toch in de oude staat te herstellen. Schroom dus niet om altijd even met Nomot contact op te nemen of er herstelmogelijkheden zijn. Nomot is u graag van dienst!

Meer informatie over de herstelmogelijkheden van Nomot? Zie www.nomot.nl


 
(advertorial)
Geplaatst op 15-11-2017


Share on: