Standopedia: Wiki voor autoschadeherstellers

Autolakmerk Standox biedt een nieuwe dienst aan: Standopedia. Het is een online bron die veel tips en adviezen bevat over autolakreparaties voor professionele schadeherstellers.

Bezoekers van de site vinden technische informatie over specialistische onderwerpen die verband houden met het schadeherstelproces, zoals de reparatie van speciale kleuren of de toepassing van nieuwe producten. De online gids wordt regelmatig aangevuld en bijgewerkt. "Standopedia is de belichaming van het principe van Standox om schadeherstelbedrijven te helpen perfecte reparatieresultaten te behalen," zegt Olaf Adamek, Standox brand manager voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. "Om professionele resultaten te produceren, hebben schadeherstellers niet alleen innovatieve producten en technische apparatuur nodig, maar ook de nodige expertise."

Al bijna 20 jaar voorziet dit wereldwijd verkrijgbare lakmerk (onderdeel van Axalta) schadeherstellers van praktische tips en uitgebreide expertise door middel van de Standothek-gidsen. 
 
Jan Schrijver; bron foto Standox
Geplaatst op 16-11-2017


Share on: