Uiterwijk Winkel sluit aan bij NLG

Deze maand heeft Uiterwijk Winkel Verzekeringen zich aangesloten bij NLG. Het Hoogeveense intermediair- en volmachtbedrijf verkiest bij de huidige verschraling van het aanbod van verzekeraars de kracht van de samenwerking met andere grote intermediair- en volmachtbedrijven, aldus directeur Erik van der Laan.

“Het binnen NLG samen ontwikkelen en aanbieden van onderscheidende producten en diensten spreekt ons aan. Het daarbij in minder vrijblijvende vorm met elkaar optrekken, vinden wij juist goed en draagt bij aan het samen sterker staan!” 

Ook het NLG-bestuur is verheugd over de toetreding van dit inmiddels 13de lid. “Uiterwijk Winkel is zowel qua profiel als geografisch een goede aanvulling op de huidige leden”, geeft NLG-voorzitter Eric Lacroix aan. Zowel Uiterwijk Winkel en het onlangs toegetreden Klap uit Amsterdam kennen allebei een lange verzekeringshistorie en behoren tot de top 100 van verzekeringsbedrijven. Op basis van de gezamenlijke omzet van de NLG-leden behoort NLG tot de top 5 in Nederland.

In NLG zijn verenigd:
BeneVia Adviesgroep in Heinenoord, Eijgendaal & van Romondt in Den Haag, Fidus verzekeringen in Geleen, Assurantiebedrijf Froonacker in Franeker, Kettlitz Wulfse Verzekeringen in Nieuwegein, Klap in Amsterdam, Lukassen & Boer in Papendrecht, Millenaar Adviesgroep in Hoofddorp, Rivez Assurantiën en Risicobeheer in Helmond, Uiterwijk Winkel Verzekeringen in Hoogeveen, Veldhuis Adviesgroep in Heerde, VMD Koster verzekeringen in Alphen aan den Rijn, Westenburg Assurantiën in Breda.

De naam van het samenwerkingsverband luidde eerst Noordeloos Groep, naar het dorpje waar in februari 2007 de allereerste vergadering van de groep plaatsvond.
 
 
Jan Schrijver; bron afbeelding NLG-website
Geplaatst op 30-11-2017


Share on: