Unirisk, Schreuder en Crabeth sluiten aan bij CVB

Vier volmachtbedrijven bundelden hun volmachtactiviteiten begin van dit jaar en richtten het Centraal Volmachtbedrijf (CVB) op. In april van dit jaar tekenden tien volmacht gevende maatschappijen de samenwerkingsovereenkomst met CVB. Ook volmachtbedrijven Schreuder & Schreuder, Unirisk en Crabeth hebben zich nu aangesloten bij CVB.

CVB-initiatiefnemers Patrick Heuts (Heuts Assuradeuren uit Nuth) en Marcel van Loon (Van Loon Volmacht uit Dordrecht), die samen met mede-oprichters Patrick van der Fluit (VDF Verzekeringen uit ’s-Hertogenbosch) en Huub Scharenborg (Procuraat Assuradeuren uit Enschede) 1 januari 2017 van start gingen met dit gezamenlijke volmachtbedrijf, zeggen in een persbericht zeer verheugd te zijn over het drietal aansluitingen. Hun statement: “Het is onmiskenbaar dat het CVB in een duidelijke behoefte voorziet. De nieuwe co-volmachten sluiten zich om dezelfde redenen aan als waarom wij destijds besloten het CVB op te richten. En het is niet voor niets dat wij het CVB ook voor collega-volmachten hebben opengesteld, waarbij we overigens strikte aanstellingscriteria hanteren. Dit model borgt ons bestaansrecht ook op de langere termijn” en "het Centraal Volmachtbedrijf bundelt menskracht, ICT- en compliancezaken, maar zorgt ervoor dat de aangesloten co-volmachten hun zelfstandigheid en identiteit als gevolmachtigd agent behouden".

“Wij zijn blij met dit initiatief. Na de overname van P. Schreuder & Co. per 1 januari 2017 stond op onze agenda om in het volmachtbedrijf te gaan investeren om de kennis en kunde te versterken. Door de komst van het CVB hebben wij deze slagen sneller en efficiënter kunnen maken. Tevens is het resultaat beter dan waar wij op hadden ingezet", zegt Marijn Moerman van Schreuder & Schreuder (kantoor met ruim 40 medewerkers) (zie interview in Schade Magazine nummer 4 vanaf bladzijde 6). 

“In ons volmachtbedrijf ging teveel kostbare tijd ‘verloren’ aan zaken als compliance, administratie en ICT. Dit ging uiteindelijk ten koste van de aandacht en mogelijkheden voor onze klanten. Via het CVB worden deze zaken centraal geregeld waarbij we onze eigen identiteit behouden. Wij kunnen ons nu weer honderd procent richten op de zaken waar we goed in zijn en waar we voor onze klanten het verschil kunnen maken", aldus Kees Tuijp van Unirisk (kantoor met ruim 30 medewerkers). 

U leest hier ons eerdere bericht over de ondertekening van de overeenkomsten door de tien maatschappijen.

V.l.n.r. op de foto de vier eigenaars/oprichters van CVB: Patrick Heuts, Patrick van der Fluit, Marcel van Loon en Huub Scharenborg 
Jan Schrijver; bron foto CVB, foto door Raphaƫl Drent
Geplaatst op 22-11-2017


Share on: