VNAB kwart marathon in 2018

De VNAB organiseert in 2018 opnieuw de 'VNAB kwart marathon'. Deze vindt plaats in Rotterdam op zondag 8 april 2018, de dag dat de Rotterdamse marathon voor de 38e keer plaatsheeft. Dit evenement is bedoeld voor een ieder die werkzaam is bij een verzekeraarslid, makelaarslid of geassocieerd partner van de VNAB. Het aantal startnummers is gelimiteerd.

Een goede voorbereiding is het halve werk en daarom organiseert de VNAB ook komend jaar weer een viertal trainingslopen in zowel Rotterdam als Amsterdam. Nieuw is, dat in Rotterdam in twee groepen zal worden getraind, een voor onervaren en een voor ervaren lopers. 

Deelname aan de 'VNAB kwart marathon' (10,55 kilometer) en trainingslopen is gratis. Na inschrijving is afmelden voor de 'VNAB kwart marathon' echter niet meer mogelijk. Kunt u toch niet deelnemen en is er geen sprake (meer) van een reservelijst, dan zullen de kosten voor het startnummer in rekening worden gebracht. 

De 'VNAB kwart marathon' is de afgelopen jaren mede mogelijk gemaakt door diverse VNAB-leden. Voor vragen over deelname aan de loop en of over sponsorschap: Denise Heijstek, d.heijstek@vnab.nl.

 
Jan Schrijver; bron foto VNAB
Geplaatst op 24-11-2017


Share on: