Begin 2018: Presentaties Nomot op locaties bij u in de buurt!

Speciaal voor alle (potentiele) opdrachtgevers, verzekeraars, tussenpersonen, volmachten en schadebehandelaars zal Nomot, in de eerste helft van het jaar 2018, presentaties over het bedrijf en de vele herstelmogelijkheden geven. Op locaties bij u in de buurt!

In 2018 zullen wij, Nomot, presentaties op locaties bij u in de buurt organiseren. Speciaal voor al onze (potentiele) opdrachtgevers, verzekeraars, tussenpersonen, volmachten en schadebehandelaars. Tijdens een presentatie zullen wij inzicht geven in de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van herstel van meubels, aanrechtbladen, kozijnen, vloeren en sanitair. De presentaties zullen plaatsvinden op meerdere locaties in Nederland en daarom altijd een keer bij u in de buurt! Wij zullen zo spoedig mogelijk de exacte data en locaties communiceren via oa Schademagazine, eigen website en nieuwsbrief.

Als u al vragen heeft of u wilt zich inschrijven voor de Nomot nieuwsbrief, neemt u dan gerust contact met ons op via communicatie@nomot.nl of telefoonnummer 030 609 43 75.

(advertorial)
Geplaatst op 20-12-2017

< VorigeVolgende >


Share on: