BZN gaat verder als Revoort

Vanaf 1 januari 2018 gaat BZN Sloopwerken en Asbestsanering uit Tweede Exloërmond verder onder een nieuwe naam: Revoort Slopen & Saneren. Naast deze naamswijziging is er een nieuw logo en een geheel nieuwe huisstijl ontwikkeld.

"Revoort staat voor vernieuwing (re) en vooruitgang (voort). En laat zien dat slopen en saneren niet alleen over afbreken gaat, maar vooral over ruimte maken voor iets nieuws", aldus een toelichting van het bedrijf. Bedrijfsleider Germen Hooiveld: “BZN Sloopwerken en Asbestsanering is al 20 jaar een begrip in Noord- en Oost-Nederland. Door onze enorme vakkennis en ervaring bewijzen wij keer op keer vakmanschap en kwaliteit. Hierdoor zijn wij in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de markt. De nieuwe naam Revoort doet dan ook recht aan het bedrijf dat er nu staat.”  
 
De nieuwe naam is op bijzondere wijze door alle medewerkers van BZN onthuld. Prints met delen van het nieuwe logo werden in een 'workshop icecarving' met precisie uit het ijs ‘gesloopt’. Oud-eigenaar Dolf van der Laan kreeg de eer om de prints in de juiste volgorde te leggen. Zo werd door alle medewerkers gezamenlijk ruimte gemaakt voor het nieuwe logo met de nieuwe naam. 
 

 
Jan Schrijver; bron foto BZN Sloopwerken en Asbestsanering (v.a. 1-1-2018 Revoort Slopen & Saneren)
Geplaatst op 19-12-2017

< VorigeVolgende >


Share on: