Directeur CED, Peter Kruyt, plotseling overleden

Met intens verdriet, moeten wij u mededelen dat CED collega en directeur, Peter Kruyt, op 29 december j.l. geheel onverwacht is overleden aan een hartstilstand. Peter (57 jaar) was met vakantie en verbleef met zijn vrouw en twee zoons op Costa Rica, terwijl zijn dochter in Nederland was.

Peter werkte vanaf 2005 bij CED in diverse directiefuncties. Daarvoor was hij onder andere werkzaam bij  De Goudse en Heineken. De afgelopen jaren gaf hij leiding aan het Centrum Veilig Wonen, een joint venture van Arcadis en CED. Het Centrum Veilig Wonen is de uitvoeringsorganisatie op het terrein van het herstellen van aardbevingsschade en het versterken van woningen in het gebied van het Groninger gasveld. 
Medio december nam Peter na 3,5 jaar, afscheid als algemeen directeur van het Centrum Veilig Wonen. Met veel toewijding heeft Peter het Centrum Veilig Wonen opgezet en uitgebouwd. Ook voor CED heeft hij met dezelfde toewijzing en inzet veel betekend, zoals het ontwikkelen van een Europese netwerk voor internationale (cross border) schadebehandeling. 

CED
"Terugdenkend aan Peter zien wij een charismatisch, kundig en bevlogen leider en vooral een fijn en warm mens. Het plotselinge overlijden van Peter is heel onwerkelijk en zeer droevig. We leven mee met zijn vrouw, kinderen, familie en vrienden".
Namens CED
Geplaatst op 31-12-2017

< VorigeVolgende >


Share on: