Keuringsbedrijf TÜV koopt label 'OK compost'

Het internationaal werkende keuringsbedrijf TÜV AUSTRA Groep heeft in België het label 'OK compost' overgenomen van het Belgische instituut Vinçotte. De TÜV AUSTRIA Groep integreert per begin deze maand de activiteiten van OK compost in TÜV AUSTRIA Belgium.

"Juist in tijden waarin het reduceren van de toepassing van plastics een globale trend is geworden, vormt de productcertificeringsservice OK compost een ideale aanvulling op het portfolio van de TÜV AUSTRIA Groep. Wij zullen het label in de nabije toekomst verder ontwikkelen en willen deze dienstverlening in de toekomst wereldwijd aanbieden en daarmee een verdere bijdrage leveren aan het thema milieubescherming", zo motiveert de Nederlander Rob Bekkers (Executive Director Life, Training & Certification TÜV AUSTRIA Groep) de overname van OK compost. De activiteit OK compost bestaat sinds 1995 en verleent keurmerken aan producten, die bestaan uit grondstoffen op biologische basis of die biologisch afbreekbaar respectievelijk composteerbaar zijn. 

De TÜV AUSTRIA Groep biedt onder meer diensten op het gebied van techniek, veiligheid en milieu, heeft vestigingen in meer dan 40 landen, heeft een omzet van 160 miljoen euro en biedt werk aan meer dan 1.500 medewerkers
Jan Schrijver; bron foto TÜV AUSTRIA Groep
Geplaatst op 06-12-2017

< VorigeVolgende >


Share on: