Brancheregister brengt de schademarkt in beeld

In ons brancheregister vindt u alle bedrijven die er toe doen in de schademarkt. Deze week DOLMANS CALAMITEITEN DIENSTEN te HENGELO in beeld.

Als groep van specialistische bedrijven levert Dolmans flexibel maatwerk bij calamiteiten en in de facilitaire dienstverlening. Dolmans Calamiteiten Diensten is een van de divisies van Dolmans. Dolmans Calamiteiten Diensten staat 24 uur per dag en 7 dagen per week in de startblokken om te helpen bij grote en kleine calamiteiten in heel Nederland. 

Veel calamiteiten gaan met heftige emoties gepaard. Persoonlijke aandacht en inlevingsvermogen zijn dan extra belangrijk. De medewerkers van Dolmans zijn echte specialisten die weten wat er nodig is. Ze zijn snel ter plekke, inventariseren de situatie, coördineren het werk van alle betrokkenen en lossen problemen op. Dat geeft rust.


Dolmans Calamiteiten Diensten: http://www.schade-magazine.nl/almanak/dolmans-calamiteiten-diensten-bv/234

De NAW-gegevens en het telefoonnummer in ons Brancheregister zijn gratis. Ontbreken uw bedrijfsgevens in het Brancheregister of wilt u uw bedrijfsgegevens erin uitbreiden met een link + logo + specialisaties, neem dan contact op met EMG b.v 040-8428716 of stuur een mail naar info@schade-magazine.nl
Bron: EMG b.v.
Geplaatst op 13-01-2018

< Vorige


Share on: