De winnaars van Adfiz Prestatie Onderzoek

Donderdag 11 januari zijn tijdens de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst de prijzen uitgereikt van het Adfiz Prestatie Onderzoek 2017. Bij schadeverzekeringen waren het net als het jaar ervoor de Goudse (Zakelijk Schade) en Nh1816 (Particulier Schade) die de prijzen in de wacht sleepten. In andere categorieën zijn prijswinnaars Scildon (2x), TAF (2x) en RegioBank.

Op de foto van links naar rechts Gert Jan Fritzsche (CEO Scildon), Cas Verhage (directeur Nh1816), Michel van Dam (commercieel directeur Scildon), Wim Heeres (voorzitter Adfiz), Nicole Hollander (algemeen directeur TAF), Enno Wiertsema (directeur Adfiz), Rein Wispelweij (directievoorzitter RegioBank) en Bernardo Walta (commercieel directeur de Goudse)

Het is voor het tweede jaar dat de uitkomsten gebaseerd zijn op de vernieuwde opzet, namelijk door een doorlopend onderzoek dat wordt uitgevoerd door Tevreden.nl

De winnaars per categorie zijn: 
Zakelijk Schade 
1. de Goudse 
2. de Vereende 
3. Nationale-Nederlanden  

Particulier Schade 
1. Nh1816 
2. de Goudse 
3. Klaverblad  
 
Zakelijk Inkomen 
1. TAF 
2. Movir 
3. de Goudse 

Zakelijk Pensioen 
1. Scildon 
2. Allianz 
3. Amersfoortse / a.s.r. 
 
Particulier Banksparen 
1. RegioBank 
2. Nationale-Nederlanden 
3. Aegon  
 
Particulier Overlijdensrisico 
1. TAF 
2. Scildon 
3. Dela 
 
Particulier Lijfrente 
1. Scildon 
2. Nationale-Nederlanden 
3. Aegon  
 
Adfiz Prestatie Onderzoek 

Het Adfiz Prestatie Onderzoek maakt transparant welke kwaliteit aanbieders leveren. Voor klanten een belangrijk criterium naast prijs en voorwaarden. Het Adfiz Prestatie Onderzoek geeft doorlopend inzicht in de ervaringen van adviseurs met de prestaties van aanbieders. Dit doorlopende inzicht leidt tot een betrouwbaarder beeld. De reviews en ratings zijn ook opgenomen in de productvergelijkers van MoneyView.  


 
Jan Schrijver; bron gegevens Adfiz, Tevreden.nl
Geplaatst op 11-01-2018

Volgende >


Share on: