Dubbeldam Zwijndrecht wint FleetRepair-award

Deze week is bekend gemaakt dat Dubbeldam Schade Zwijndrecht de tweede editie van de 'FleetRepair Schadehersteller van het Jaar' heeft gewonnen. De winnaar is geselecteerd op basis van de prestaties gedurende het hele jaar 2017 in zowel schadeherstel als serviceverlening en klantgerichtheid.

FleetRepair is een landelijk dekkend netwerk van truckschade-specialisten. Dit jaar mag Dubbeldam Schade Zwijndrecht zich ‘FleetRepair Schadehersteller van het Jaar’ noemen. Dit bedrijf scoorde het beste op alle genoemde criteria. Daarnaast is Dubbeldam Schade Zwijndrecht een goede partner die bereid is om kennis te delen. 

Dubbeldam Schade, onderdeel van de Dubbeldam Groep, telt in totaal drie truck, bus & zwaarmaterieelschade vestigingen en heeft naast de vestiging in Zwijndrecht locaties in Schelluinen en Maasdijk. Dubbeldam Schade biedt een totaalpakket aan op het gebied van schadeherstel. Of het nu gaat om plaatwerkschade, het richten van het chassis, het herstellen van een koeltrailer, het aanpassen van een cabine of het spuiten van een wagenpark in de huisstijl: al deze specialismen zijn aanwezig. Daarnaast is Dubbeldam Schade vanaf het eerste uur betrokken bij FleetRepair. 

Vestigingsmanager Teo Boer heeft met zijn team trots de prijs in ontvangst genomen. “Wij zijn trots dit als team (zie hier de teamfoto) bereikt te hebben en gaan ons best doen deze lijn voor te zetten’, aldus Teo Boer. 

Op de foto van links naar rechts Wilco van Herk (werkvoorbereider), Willem van der Linden (werkplaatschef) en Teo Boer (vestigingsmanager)


 
Jan Schrijver; bron gegevens FleetRepair
Geplaatst op 25-01-2018

< VorigeVolgende >


Share on: