Leden van Verdienste FOCWA Schadeherstel

Wim Holtkamp (ASN Roelofs) en Ronald Bronneberg (Autoschade Bronneberg) zijn benoemd tot ‘Lid van Verdienste’ door Vereniging FOCWA Schadeherstel. Met deze erkenning laat FOCWA Schadeherstel op een bijzondere manier haar waardering blijken voor de jarenlange inzet en betrokkenheid van Holtkamp en Bronneberg bij de vereniging van schadeherstellers.

FOCWA-voorzitter Peter Brussel (links op de foto) en directeur Femke Teeling overhandigden op 19 januari de oorkonde aan Ronald Bronneberg (rechts op de foto). In december nam Wim Holtkamp deze erkenning al in ontvangst uit handen van FOCWA. 

Peter Brussel: “Beide mannen hebben ontzettend veel voor de vereniging betekend. Met hun gedrevenheid hebben ze de afgelopen jaren erg veel inspanningen geleverd voor FOCWA en de schadeherstellers. Wij hopen dat zij zich ook in de toekomst voor onze vereniging blijven inzetten.”

Directeur Femke Teeling licht de benoeming toe: “Hun bijdrage aan FOCWA is van onschatbare waarde geweest en dit willen we graag waarderen en kracht bijzetten door hen een speciale plek binnen onze vereniging te geven. Daarom hebben de Ledenraad en het Algemeen Bestuur van FOCWA besloten om Wim Holtkamp en Ronald Bronneberg tot ‘Lid Van Verdienste’ te benoemen. FOCWA is trots op leden die hart hebben voor de vereniging en bereid zijn zich daarvoor in te zetten.” 
Jan Schrijver; bron foto FOCWA
Geplaatst op 22-01-2018

< VorigeVolgende >


Share on: