Letselschadepaviljoen op beurs 'Support 2018'

De beurs 'Support 2018' wordt van 30 mei tot en met 2 juni in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden. De beurs richt zich op mensen met een bewegingsbeperking, hun omgeving en betrokken professionals als fysio- en ergotherapeuten. Nieuw op deze beurs is de opname van een 'letselschadepaviljoen'.

De organisatie bouwt Support op langs de lijnen informatie, innovatie en beleving. Aan de beurs nemen ruim 170 exposanten deel. Verspreid over de beursvloer worden zes theaters gebouwd. Het seminarprogramma bevat 120 workshops. Daarnaast zijn er veel extra activiteiten die het thema 'onbeperkte mogelijkheden' accentueren.

De eerste twee dagen zijn met name voor de professionals, de vrijdag en de zaterdag zijn gereserveerd voor consumenten. Dit heeft te maken met de invulling van het contentprogramma. "Veel aandacht deze editie voor beleving. Dit komt het duidelijkst tot uitdrukking in een skibaan, een speciaal aangelegd sportveld en voor de kinderen een toegankelijke speeltuin. De Johan Cruyff Foundation tekent voor de sportvelden die hiermee benadrukt dat het ook tot haar doelstellingen behoort om kinderen met een bewegingsbeperking tot sporten aan te zetten. Op de velden worden zo'n tien sporten gedemonstreerd, iedereen (ook professionals) kunnen hieraan meedoen", aldus de organisatie van de beurs.

"Gemiddeld duurt het tien jaar voordat letselschade is afgewikkeld. Daarom is er uitgebreid aandacht voor alle facetten van letselschade op het gelijknamige paviljoen. Expertise hiervoor wordt geleverd door Stichting LetselschadeNEWS. Het paviljoen brengt advocaten, coaches en leveranciers samen die een rol spelen in het traject van de afwikkeling van letselschade. Mensen die nog midden in het traject zitten, kunnen voor hun dossier een advies aanvragen. Tijdens de beursdagen is er een juridisch spreekuur", stelt de beursorganisatie in een persbericht.

Support werkt samen met branchevereniging Firevaned
 
Jan Schrijver; bron foto beurs Support/Jaarbeurs Utrecht
Geplaatst op 10-01-2018

< VorigeVolgende >


Share on: