Schadesessie over 'merk erkend schadeherstel'

Automotive Insiders houdt 7 februari een schadesessie. Daarin wordt ditmaal uitgebreid stilgestaan bij 'merk erkend schadeherstel'. Sprekers zijn onder anderen Marcel van Dijk (CED) en Evert-Jeen van der Meer (Aon). De bijeenkomst wordt gepresenteerd door Hans Groenhuijsen en Ric van Vugt.

"Autofabrikanten die in hoog tempo merk erkend schadeherstel uitrollen en hun onderdelenomzet zien toenemen, verzekerings- en leasemaatschappijen die moeten kiezen tussen afdekken van aansprakelijkheidsrisico’s of een hogere rekening, schadeketens die zich niet de kaas van het brood willen laten eten en de schade-ondernemer die weer voor nieuwe keuzes gesteld wordt: wel of geen merkerkenning met de daarbij bijbehorende investeringen in tijd en geld. Merk-erkend schadeherstel raakt iedereen, vandaar dat Automotive Insiders tijdens de schadesessie van 7 februari daar uitgebreid bij stilstaat", aldus de organisatoren. 

Marcel van Dijk, commercieel directeur bij CED, zal de aftrap verzorgen met een algemene inleiding en zijn visie geven over de kansen die er ook voor de sector zijn. Vervolgens is er een uitgebreid vraaggesprek met een drietal vertegenwoordigers van auto-importeurs te weten Rens Braat (Toyota), Michiel Karthaus (Renault) en Bart Bekker (PSA). Na de pauze bespreekt Robert Klinkert wat er komt kijken bij het opzetten van een merk-erkend schadeherstelprogramma en de certificeringaudits vanuit de importeur. De bijeenkomst wordt afgesloten met een paneldiscussie maar niet voordat er een vraaggesprek heeft plaatsgevonden met Luuk Oostrik (Business Lease) en Evert-Jeen van der Meer, Industry Director Aon Risk Solutions, over hoe zij als sturende partijen aankijken tegen merk-erkend schadeherstel. 

De bijeenkomst vindt op 7 februari plaats in Fort Wierickerschans, parkeren Weijpoort 4, Nieuwerbrug en begint om 16.00 uur, inloop vanaf 15.15 uur. Deelnamekosten zijn € 145,00 voor niet leden, € 95,00 voor leden van Automotive Insiders
Jan Schrijver; bron gegevens en foto Automotive Insiders
Geplaatst op 10-01-2018

< Vorige


Share on: