Stijn Réz volgt bij Chubb Arjen van Dun op

Bij Chubb vervult Stijn Réz per 1 januari jl. de rol van A&H Manager Benelux. Hij volgt hiermee Arjen van Dun op die is benoemd tot Regional Head of Corporate & Distribution, A&H. Anuska Jhagroe versterkt het team als Senior Underwriter.

Stijn Réz (foto) stuurt in zijn nieuwe functie als A&H Manager Benelux het A&H-team (Accident & Health) aan en is verantwoordelijk voor alle nationale en internationale A&H verzekeringsprogramma’s in de Benelux. Hij onderhoudt de relaties met de verschillende makelaars en overige business partners en leidt de ontwikkeling van nieuwe productproposities op het gebied van zorg, ongevallen en welzijn. Réz rapporteert aan Ron Verhulsdonck, Country President Benelux.

Arjen van Dun bekleedde de functie van A&H Manager Benelux van 2010 tot 2018. Per 1 januari heeft hij een nieuwe rol aangenomen als Regional Head of Corporate & Distribution voor A&H waarin hij verantwoordelijk is voor de relaties en business ontwikkeling met makelaars en business partners in heel Continentaal Europa. Daarnaast stuurt Van Dun de A&H salesorganisatie op Europees niveau aan. Van Dun rapporteert aan Veronique Brionne, Senior Vice President A&H voor Continentaal Europa.

Chubb breidt het A&H Benelux team verder uit met de benoeming van Anuska Jhagroe als Senior Underwriter. Eerder werkte zij bij AIG als Underwriter Financial Lines en bij Marsh/Mees & Zoonen als Senior Underwriter Casualty & Employee Benefits. Haar meest recente functie was teamleider Underwriting bij Mees & Zoonen. In haar nieuwe rol bij Chubb houdt Anuska zich bezig met het versterken van de relaties met makelaars, volmacht kantoren en het provinciale intermediair. Daarnaast richt ze zich op het uitbreiden van de A&H Business. Anuska werkt vanuit het kantoor in Rotterdam en rapporteert aan Stijn Réz.

Ron Verhulsdonck, Country President Benelux: “Ik ben verheugd om het nieuwe jaar te kunnen inluiden met deze benoemingen. Stijn hebben we in een korte periode leren kennen als een zeer kundige collega. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij met zijn kennis en ervaring een uitstekende manager is voor het A&H team. Arjen is de afgelopen periode al in toenemende mate betrokken geweest bij de Europese business en heeft laten zien dat hij ook op dat niveau veel kan betekenen. Na acht jaar A&H Manager Benelux is dit een mooie en welverdiende stap. Tot slot heet ik Anuska van harte welkom. Ze brengt de nodige underwriting-ervaring met zich mee en is een echte aanwinst voor het team. Ik wens ze alle drie veel succes en kijk uit naar de samenwerking.”
Jan Schrijver; bron foto Chubb
Geplaatst op 09-01-2018

< VorigeVolgende >


Share on: